Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v nabídce koček ve třetím březnovém týdnu

Bilance tohoto týdne je potěšující, a to zejména proto, že v sobotu proběhla umísťovací výstava v KC Průhon, a na ní našlo domov hned pět našich svěřenců:

  • Z největší dálky, až od polských hranic, přijeli a společný domov našli pohlední sourozenci Fido a Jasana. Budou bydlet v bytě se zasíťovaným balkónem a dělat společnost malému chlapci - na děti jsou zvyklí z původního domova, tak snad vše dopadne dobře. Do Prahy se přijela vystavovat též bílá Molly, na tu se však štěstí v podobě nového domova neusmálo. Pobyt na výstavě nenesla dobře; doufáme, že tedy najde nové bydlení jiným způsobem.
  • Z depozita v Mníšku na výstavu přijeli a nový domov našli Jumpík a Abidou. Nadále hledá nový domov solitérní kocour Akim - tato výstava byla jeho patnáctá, což ho dostalo i na stránky Blesku.
  • Z Berouna vyrazily na výstavu Moura Trojnoha a Fazole, přičemž později jmenovaná odjela do nového domova pár desítek minut po zahájení výstavy. Moura bez jedné nohy na domov, v němž by mohla chodit ven, stále čeká.

V neděli odešel do nového domova bílomourovaný fešák Monty. Bude bydlet v domku se zahrádkou a společnost dělat dvěma dětem - na děti a domek je zvyklý z původního domova, odkud se muset stěhovat kvůli alergii, takže v novém působišti bude "jako doma".

Vypadá to, že po tomto týdnu depozita zejí prázdnotou, že? Není tomu tak, ve václavickém depu se začíná hemžit pětice koťat, která na svět přivedla cca čtyřletá kočka Mamina tři dny po přijetí do péče. Jsou to kouzelní mourečci, kteří budou k odběru na konci května.